آذوح: سیامک میرزائی بیش از 2 ماه گذشته را همچنان بلاتکلیف در زندان اوین بسر برده است. در این مدت ایشان به شکل بسیار محدود تماس تلفنی با خانواده خود داشته اند.
به گزارش آذوح این فعال ملی آذربایجان عصر روز چهارشنبه سوم شهریور طی یک تماس تلفنی کوتاه با همسرِ خود از انتقالش به اتاق ۱۲۳ بند عمومی ۲۰۹ زندان اوین خبر داد.
میرزایی از بیستوچهارم تیرماه سال جاری پس از مراجعت نیروهای انتظامی-امنیتی به محل کارش در موغان بازداشت و به بند ۲۰۹ بازداشتگاه اوین در تهران منتقل شده است .
به گفته شاهدان عینی در جریان دستگیری شیشه های مغازه ، وسایل و اقلام خوراکی سوپر مارکت این فعال مدنی در محله فرهنگیان توسط نیروهای انتظامی شکسته و به هم ریخته شده است.
مهندس سیامک میرزایی متولد ۱۳۵۹شهرستان پارساباد موغان و فرزند چهارم خانواده می باشد. ایشان در سال ۱۳۸۳ تحصیلات کاردانی را در رشته مهندسی تکنولوژی تولیدات دامی شروع و با گذراندن مقطع کاردانی در سال ۱۳۸۶ در مقطع کارشناسی در رشته مهندسی تولیدات دامی وارد دانشگاه شبانه روزی شهرستان رشت شدند و با موفقیت در این رشته مهندسی اقدام به ثبت نام در مقطع کارشناسی ارشد شدند که بعد از قبولی در این مقطع تحصیلی بخاطر فعالیت فرهنگی،اجتماعی ستاره دار شده و از ادامه تحصیل باز ماندند.
ایشان در دوران دانشجویی و بعد از آن نیز در کثیری از نشریات دانشجویی و غیر دانشجویی همچون “قوپوز” و …. فعالیت های منحصری داشته و دارای مقاله جات متعددی در نشریات و فضای مجازی در مورد آداب و رسوم و فرهنگ ، تاریخ آذربایجان، اسطوره شناسی و زبان تورکی و همچنین رویدادهای سیاسی و اجتماعی و بعلاوه مقالات تحلیلی در این باره را نشر نموده است.
این فعال ملی در طول فعالیت فرهنگی، اجتماعی و سیاسی خود چندین بار توسط دولت ایران بازداشت شده است. گزارشی از فعالیت مهندس سیامک میرزائی به شرح زیر میباشد.
-۱۳۸۵/۴/۲۴ بازداشت توسط حفاظت اطلاعات پارسااباد بخاطر اعتراض به روزنامه ایران
-۱۳۸۶/۶/۱۶ بازداشت غیرقانونی ایشان بدون ارائه حکم قضایی از سوی مامورین حفاظت اطلاعات شهرستان پارسااباد و مصادره تمامی مدارک شخصی و کتب وی از سوی مامورین امنیتی
-۱۳۸۹بازداشت وی در منزل پدری اش در شهرستان پارسااباد.
در جریان این دستگیری ایشان به اتهام تشکیل گروه غیرقانونی گلجک، ارتباط با افراد معاند نظام، شرکت در مراسمات تجزیه طلبی و سخنرانی، از سوی قاضی حسن زاده رئیس شعبه اول دادگاه انقلاب اردبیل به دو سال حبس تعزیری محکوم گردیدند.
در پی این بازداشت بلند مدت گفتنی است اداره حفاظت اطلاعات و اطلاعات نیروی انتظامی پارسااباد در سال۱۳۹۰ باطرح شکایتی جداگانه ای در مجموع باصدر ۵سال حبس برای این فعال جسور ازربایجان را موجب شدند.
-۱۳۹۰/۴/۲۶ بازداشت غیرقانونی توسط مامورین امنیتی حفاظت اطلاعات شهرستان سولدوز به خاطر شرکت در پنجمین سالگرد شهیدان ملی شهرستان سولدوز
-۱۳۹۰/۵/۲۱هجوم غیرقانونی مامورین اطلاعات شهرستان پارسااباد موغان به منزل پدری ایشان و مصادره غیرقانونی اموال شخصی، دست نوشته ها و کتب ایشان
-۱۳۹۰/۶/۱ بازداشت توسط نیروی امنیت حفاظت اطلاعات پارسااباد موغان، آزاد شدن با قرار وثیقه ۳۰۰میلیون ریالی بعداز ۴ روز بازجویی و شکنجه غیرانسانی به اتهام اعتراض نسبت به خشکانیدن عمدی دریاچه اورمیه.
۱۳۹۱/۶/۶ بازداشت غیرقانونی به خاطر شرکت در مراسم سالگرد مبارز ملی مرحوم ابراهیم جعفرزاده در شهرستان خوی توسط مامورین حفاظت اطلاعاتی شهرستان خوی و انتقال به زندان شهرستان مذکور و صدور اتهام واهی به وی مبنی بر تبلیغ علیه نظام و عضویت در گروه مخل امنیت کشور
-۱۳۹۵/۴/۲۴ بازداشت در محل کسب خود در شهرستان پارساباد از سوی مامورین حفاظت اطلاعات و انتقال به بند ۲۰۹ زندان اؤین شهر تهران.
ایشان در حال حاضر بدون ارائه هیچ گونه دلیل دستگیریش از طرف اداره حفاظت شهرستان تهران در بند ۲۰۹زندان اؤین مخصوص زندانیان اداره حفاظت اطلاعات تهران محبوس می باشند.”