تشکیل فراکسیون مناطق ترکنشین با یکصد عضو به عنوان دومین فراکسیون بزرگ مجلس شورای اسلامی با حضور نمایندگانی از تمام نحلههای فکری حصار اصولگرایی و اصلاحطلبی را شکست. این امر خواست موکلین این نمایندگان در زمان انتخابات بود که جامه عمل به خود پوشید.
با حضور تیم تیراختور در لیگ برتر مشابه چنین اتفاقی در عرصه ورزشی کشور نیز رخ داد. دیگر، تیمهای مطرح و پرطرفدار کشور، دو تیم پایتختی نیستند، بلکه تیم تیراختور با پشتوانه میلیونی هواداران ترک خود توانسته شوی تبلیغاتی مرکز را به هم زده و طرحی نو در عرصه ورزشی کشور ایجاد کند که الگویی برای تمام تیمهای غیر پایتختی شده است. هرچند هنوز هم بودجه و تبلیغات برای دو تیم نور چشمی پایتخت صرف میشود، اما پشتوانه مردمی تیراختور قابل بودجه بندی و خرید نیست.
فراکسیون مناطق ترکنشین نه بر پایه اصولگرایی و نه بر پایه اصلاحطلبی، که با تکیه بر رشد و توسعه همهجانبه مناطق ترکنشین شکل گرفته است. این رویکرد ناشی از دیدگاه رای دهندگان به این نمایندگان میباشد. رای دهندگان بدون توجه به گرایشهای نمایندگان خواستههای توسعهای خود را مد نظر قرار داده و بر اساس آن با نمایندگان به مذاکره نشسته و دست به انتخاب زدهاند. همین امر عامل مهمتری از گرایش سیاسی را مطرح و به میدان آورد که در نهایت نمایندگان منصوب به جریانهای مختلف سیاسی را در فراکسیون مذکور گردهم آورد. به گونهای که حضور یا عدم حضور هر یک از نمایندگان مناطق ترکنشین در این فراکسیون میتواند معیاری برای انتخاب در دور بعدی مطرح گردد.
این اتفاق ثابت کرد که برجسته کردن خواستههای خود در زمان انتخابات و اقدام بر اساس آن میتواند پیکربندیهای مرسوم سیاسی را تا حدودی تغییر دهد. چراکه فراکسیون مناطق ترکنشین تبلور جهتگیری موکلین در زمان انتخابات بود.
هرچند هنوز از خروجی این فراکسیون و تاثیر آن بر توسعه مناطق ترکنشین نمیتوان سخن گفت، اما وزن سنگین فراکسیون جدیدالتاسیس میتواند بسیاری از مشکلات مناطق توسعه نیافته را رفع رجوع نماید به شرطی که نمایندگان با تمام توان به فعالیت بپردازند. البته ساکنین مناطق ترکنشین نیز بایستی بدانند که در مسیر تشکیل و فعالیت این فراکسیون، از سوی لابیهای مختلف سیاسی و طیف فاشیست و پان که در هفتم آبان بینش خودشان را در پاسارگاد به نمایش گذاشتند، سنگاندازیها و کارشکنیهای بسیاری شده و خواهد شد.
اختصاصی یولپرس- بازنشر با ذکر بلامانع است