آذوح: تراکتهایی در حمایت از سیامک میرزائی و درخواست آزادی وی در تهران پخش گردید.

به گزارش آذوح فعالین ملی آذربایجان در شهر تهران در تعدادی از خیابانهای اصلی این شهر تصاویر سیامک میرزائی را نصب کرده و خواستار آزادی بی قید و شرط وی و دیگر فعالین سیاسی شدند.

گفتنی است سیامک میرزایی با حکم دادگاه انقلاب تهران به ۱۰ سال حبس تعزیری و ۲ سال تبعید به شهرستان طبس از توابع خراسان جنوبی محکوم شده است.

اتهام انتسابی آقای میرزایی تشکیل گروه به قصد بر هم زدن امنیت کشور بوده است. قاضی بهرام حسنی از هیچ گروهی یا جمعیتی در حکم صادر نام نبرده است. این فعال سیاسی شناخته شده صرفا به علت فعالیت مسالمت آمیر علیه اقدامات نژادپرستانه دولت ایران این حکم حبس و تبعید را گرفته است.

قاضی بهرام حسنی برای آزادی موقت سیامک میرزایی قرار وثیقه ۱ میلیارد تومانی صادر کرده که درخواست وکلا برای کاهش قرار وثیقه صادره با فشار ماموران اطلاعاتی تا کنون بی نتیجه مانده است.

قاضی پرونده در حکم صادره آورده است که با استناد به ماده ۱، ۲، ۳، ۱۲، ۱۴ و ۱۹ قانون مجازات اسلامی مصوبه سال ۱۳۹۲ و ماده  ۴۹۸ قانون مجازات اسلامی مصوبه سال ۱۳۷۵ هجری شمسی سیامک میرزایی را به ده سال حبس تعزیری با احتساب ایام بازداشت قبلی و بر طبق ماده ۲۳ قانون مجازات اسلامی این فعال سیاسی آذربایجانی را به مدت ۲ سال تبعید یا اقامت اجباری در شهرستان طبس از توابع استان خراسان جنوبی محکوم نموده است.

سیامک میرزایی فعال آزربایجانی در تاریخ ۲۴ تیر ماه سال ۱۳۹۵ در شهر پارس آباد مغان  توسط  ماموران امنیتی ایران بازداشت شد.

سیامک میرزایی  پس از دستگیری در مغان جهت بازجویی به بنده ۲۰۹ اوین تهران منتقل و با اتمام بازجویی‌های سنگینِ چهارماهه‌اش، در روز بیست و دوم آبان امسال به بند عمومی زندان اوین تحویل و از آن زمان تاکنون در وضعیت بلاتکلیفی مطلق بسر می برد.

گفتنی است،سیامک میرزایی پیش از این چندین بار از جمله درسال‌های ۸۵،۸۶ و۸۹ نیز از سوی ماموران امنیتی دستگیر و با اتهامات تشکیل گروه و اقدام علیه امنیت ملی محاکمه گردیده است . وی در اردیبهشت و مهرماه ۹۰ با شکایت دو ارگان ” اداره اطلاعات و اطلاعات نیروی انتظامی” با اتهام مشابه عضویت در گروه‌های غیرقانونی به ۲ و ۳ سال حبس محکوم شده بود که در حکم صادره به آن بطور مفصل اشاره شده است. سیامک میرزایی فارغ التحصیل رشته مهندسی تولیدات دامی در کنکور ورودی مقطع فوق لیسانس دانشگاههای دولتی ایران در سال ۸۹ ستاره دار شده و از ورود به دانشگاه محروم شده بود که در حکم دادگاه هم آورده شده است. حکومت ایران حق ادامه تحصیل را هم از این فعال ملی تورک گرفته است.

آذوح

photo 2017 02 18 16 08 20