آذوح: محمود صادقی، نماینده مجلس ایران مدعی وجود فایلی صوتی شده است که به گفته او در آن به یک نامزد انتخابات پیشنهاد شده "دو میلیارد بدهد تا تأیید صلاحیت شود".
آقای صادقی گفته است که "بعدا به ۵۰۰ میلیون تومان راضی شدند که البته من این مطلب را به شورای نگهبان نسبت نمیدهم".
محمود صادقی، نماینده فراکسیون امید در مجلس ایران که موضعگیریهای او درباره حسابهای بانکی قوه قضاییه و چند پرونده دیگر خبرساز و باعث تعقیب قضایی او شده، این ادعا را در سخنرانی خود به مناسبت روز دانشجو در دانشگاه امیرکبیر مطرح کرده است.
محمود صادقی، نماینده فراکسیون امید در مجلس ایران چندی پیش خواهان توضیح وزیر اقتصاد درباره "شایعات" مربوط به واریز میلیاردها تومان از وجوه قوه قضاییه به حسابهای شخصی صادق لاریجانی، رئیس آن شده بود.
آقای صادقی در سخنرانی امروز دوشنبه ۱۵ آذر باز هم به این موضوع اشاره کرده و تأکید کرده است که "به نماینده حق سوال و حق تحقیق و تفحص در همه امور داده شده است".
او گفته است که مطابق قانون اساسی "کلیه درآمدهای دولت در خزانه کل باید باشد" و با اشاره به صادق لاریجانی گفته "آقایی که بنده صرفا یک پرسش از او کردهام گفته میپرسند وجه شرعی و قانونی این حسابها چیست. خب بگویید چیست."
صادق لاریجانی پیشتر اظهارات آقای صادقی را اتهام علیه خود توصیف کرده و آن را "مایه شرمساری" خوانده بود.
آقای صادقی در سخنرانی امروز خود و در پاسخ به سوال خبرنگاران موارد انتقادی دیگری را هم مطرح کرد:
فساد نهادهای نظارتی: الان آنقدر سازمانهای عریض و طویل شکل گرفته اما هرچه میدویم عمق این فساد کمتر نمیشود. عمق این فساد در نهادهای نظارتی است. هرچه بگندد نمکش میزنند، وای به روزی که سازمان بازرسی بگندد یا به فرض مثال آن مأموری که قرار است به بورسیهها رسیدگی کند معلوم شود خودش بورسیه است.
نام بردن از محمد خاتمی: ما این روزها مکرر شاهد جلب شدن دانشجوها در خارج از این نهاد بودیم... تعداد بسیاری از این جلبها برای این بوده که اسم سید محمد خاتمی برده شده است. آقای پورمحمدی (وزیر دادگستری) در مجلس دائم میگفت رئیسجمهور اسبق. من نمیدانم چطور میشود در مجلسی که وزیر دادگستری آن نمیتواند اسم یک شهروند عادی را ببرد، کار کرد.
حجاب تحمیلی: اگر حجاب درونی شود و هنجارها موجه جلوه کند و زن با کرامت انسانیاش صرف نظر از جنس، مورد احترام قرار بگیرد حجاب را رعایت میکند، اما اگر به خاطر امری که به هیچ وجه در متون فقهی برای آن جرم انگاری نشده با جرم انگاری و تحمیل هنجارهای خود پنداشته را پیاده کنیم شاهد همین وضعی خواهیم بود که میبینید. اگر لا اکراه فی الدین باشد درست میشود. با زور که نمی شود مردم را معتقد کرد.
در واکنش به شعارهای حاضران درباره چهرههای در حصر: همین که هنوز دلهایی برایشان میتپد کافی است.
قانون اساسی: قانون اساسی باید از کاغذ بیرون بیاید و پیاده شود فکر میکنم این قانون با شهید بهشتی دفن شد.