آذوح: ۱۳۱۹ دانشجوی آذربایجانی از دانشگاه‌های اورمیه با امضای طوماری از تشکیل فراکسیون مناطق ترک نشین که به تاریخ ۹ آبان ۱۳۹۵ در مجلس شورای اسلامی شکل گرفته، حمایت خود را اعلام کردند.

در بخشی از این نامه که به برخی نمایندگان ترک در مجلس شورای اسلامی فرستاده شده، آمده است: «با توجه به وضعیت نگران‌کننده‌ی اقتصادی، زیست‌محیطی و فرهنگی مناطق ترک‌نشین، بر این باوریم که سیاست‌ها، رویه‌ها و اقدام‌های صورت‌گرفته از جانب مبانی قدرت در طی سال‌های گذشته متاسفانه نتایج مطلوبی را به بار نیاورده است. لذا اصلاح امور و تغییر روندها به نفع مصالح کشور و مردم، امری ضروری به نظر می‌رسد و آنچه از اولویت و فوریت برخوردار است عبارتست از انتخاب راهی که توفیق ما را در این تحول بیشتر کند

دانشجویان ترک با اشاره به امضای ۱۰۰ نماینده مجلس، جهت تشکیل فراکسیون ذکر شده، در این نامه آورده‌اند: «ما جمعی از دانشجویان ترک، تشکیل فراکسیون فراجناحی مناطق ترک‌نشین را به عنوان بخشی از این تحول دانسته و امیدواریم بدین طریق زمینه‌ی توسعه و تحول مناطق مذکور به مانند دیگر مناطق ایجاد گردد. در ضمن تحقق این طرح را نمونه‌ی بارز نقش ممتاز مردم در حاکم شدن بر سرنوشت خود دانسته و معتقدیم روزنه‌ای روشن به سوی آینده‌ای پدیدار گشته است که در آن شاهد اصلاح و بهبود روندها و رویه‌ها و سیاست‌های نادرستی باشیم که در صورت تداوم می‌تواند برای کشور و تامین حقوق مردم زیان‌های غیر قابل جبرانی داشته باشد

امضا کنندگان این نامه در پایان ضمن حمایت از تشکیل فراکسیون مناطق ترک نشین، می‌افزایند: « با توجه به تعاملی که طبق سخنان ریاست‌جمهوری بین دولت و مجلس به وجود آمده خواستاریم هر دو قوه‌ی مجریه و مقننه با بهره‌گیری از اختیارات و وظایفی که بر طبق قانون اساسی دارند، هر چه سریعتر به وعده‌های خود بالاخص در قبال ائتنیک‌ها جامه‌ی عمل بپوشانند

لازم به ذکر است که متن نامه به خبرگزاری های رسمی در ایران فرستاده شده و از انتشار خبر خودداری کرده اند

بسمه تعالی

تاریخ:

پیوست:

بیانیه‌ی جمعی از دانشجویان ترک کشور

به دنبال شکل‌گیری فراکسیون مناطق ترک‌نشین در مجلس شورای اسلامی، با مشارکت بیش از ۱۰۰ نماینده به تاریخ ۹ آبان ۱۳۹۵، ما جمعی از دانشجویان ترک لازم دانستیم موضع خود را در قبال فراکسیون یاد شده به استحضار ملت شریف برسانیم.

با توجه به وضعیت نگران‌کننده‌ی اقتصادی، زیست‌محیطی و فرهنگی مناطق ترک‌نشین، بر این باوریم که سیاست‌ها، رویه‌ها و اقدام‌های صورت‌گرفته از جانب مبانی قدرت در طی سال‌های گذشته متاسفانه نتایج مطلوبی را به بار نیاورده است. لذا اصلاح امور و تغییر روندها به نفع مصالح کشور و مردم، امری ضروری به نظر می‌رسد و آنچه از اولویت و فوریت برخوردار است عبارتست از انتخاب راهی که توفیق ما را در این تحول بیشتر کند. ما جمعی از دانشجویان ترک، تشکیل فراکسیون فراجناحی مناطق ترک‌نشین را به عنوان بخشی از این تحول دانسته و امیدواریم بدین طریق زمینه‌ی توسعه و تحول مناطق مذکور به مانند دیگر مناطق ایجاد گردد. در ضمن تحقق این طرح را نمونه‌ی بارز نقش ممتاز مردم در حاکم شدن بر سرنوشت خود دانسته و معتقدیم روزنه‌ای روشن به سوی آینده‌ای پدیدار گشته است که در آن شاهد اصلاح و بهبود روندها و رویه‌ها و سیاست‌های نادرستی باشیم که در صورت تداوم می‌تواند برای کشور و تامین حقوق مردم زیان‌های غیر قابل جبرانی داشته باشد.

در همین حال با نگاهی به کشور و تحولات منطقه، تشکیل این فراکسیون بسیار بجا بوده و در عدم دچار شدن کشور به معضلات مشابه کشورهای همسایه تاثیر بسزایی دارد؛ حال آنکه، فرصتی بی‌نظیر برای تمامی جریان‌ها ایجاد شده می‌باشد تا با حمایت از فراکسیون مذکور اعتقاد خود را به نقش مردم و اراده‌ی ایشان در نظام مردم‌سالاری نشان داده و در تحقق فضای همگون در کشور سهیم باشند.

در پایان ما دانشجویان ترک ضمن حمایت از تشکیل فراکسیون مناطق ترک‌نشین، با توجه به تعاملی که طبق سخنان ریاست‌جمهوری بین دولت و مجلس به وجود آمده خواستاریم هر دو قوه‌ی مجریه و مقننه با بهره‌گیری از اختیارات و وظایفی که بر طبق قانون اساسی دارند، هر چه سریعتر به وعده‌های خود بالاخص در قبال ائتنیک‌ها جامه‌ی عمل بپوشانند.

 1358456462 vayfdyvlafed